Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké kategorie by měly být na fóru o koních? Něco jsem tam u dal, ale je toho málo. Je to fórum pro jeden Pony Klub + koně. Take je tam kategorie pro pony klub a dalí kategorie by měly souviset s koňmi.
Dále se chci zeptat zda je dobré, aby lidé přispívali bez registrace? Aktuálně můou reagovat pouze registrovaní. Podle mne by se lidé za své názory stydět neměli.
Více hlav více vím a kadého něco napadne. Předem děkuji za názory a nápady.
Ahoj, na kategorie by ses měl zeptat spíe členů toho klubu, pro který web zpracovává, jinak je to určitě dobrý nápad.
Také se porozhlédni po jiných koňských fórech i po webech o ostatních zvířátkách, určitě tam najde inspiraci...
Proč zakládá fórum o koních? Co tě o koních zajímá? O čem bys rád diskutoval s ostatními?
Podle odpovědí na uvedené (a podobné) otázky zvol kategorie.
Nemá-li se fórum zvrhnout v hádky diskutujících, nechala bych monost přispívat jenom pro registrované.
doplněno 13.01.13 14:46:Tak te'd nerozumím: O koně se u nezajímá, nechce diskutovat a přesto zakládá fórum o koních?
Zkus si představit nebo vzpomenout na to, co vechno tě o koních zajímalo, dokud ses o ně jetě zajímal (stejná a/nebo podobná témata budou pravděpodobně zajímat i dalí příznivce koní).
doplněno 13.01.13 14:46:Oprava: teď
Jeliko jsem správcem webu, který je o pony klubu napadlo mne zaloit pro lidi, zajímající se o koně a pony klub také fórum. Já diskutovat nechci, doufám, e budou chtít mezi sebou diskutovat lidé co se o koně zajímají.
Já osobně jsem taky měl koně, ale u se o ně nezajímám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.