Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth nefunguje jako dřív

Od: lukeos* odpovědí: 3 změna:

přeinstaloval jsem operační systém a všiml jsem si že aplikace bluetooth nefunguje jako dřív.Předtím se dalo posílat do mobilu soubory jako když kopíruju do flešky.Dalo se kopírovat víc souborů najednou jak do mobilu tak z mobilu a to do určitých složek,které jsem si vybral.Projíždět všechny složky.Když jsem najel na "Tento počítač" tak tam byl můj mobil zobrazen.Ted se dá jsenom posílat po jednom souboru a to jenom do jedné složky a je to hrozně zdlouhavé a celé to okno aplikace je jiné.Můžete poradit jak to znovu obnovit?.děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Máš naistalovaný stejný sw na blouetooth a na obluhu telefonu? Myslím si, že to tak neni

lukeos*
hodnocení

zřejmě teda nemam.existuje nějaký program volně ke stažení na bluetooth, se kterým bych mohl kopírovat soubory do mobilu jako do flešky?

hodnocení

0x

Tohle musí normálně zvládat každý obslužný program v PC pro Bluetooth, to není otázka nejakého specifického programu pro telefon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]