Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace padají

Od: kakakucz odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

odedneška mi začali padat apliakce (především firefox a google chrome, kdžy chci něco nauploadovat, nebo stáhnout)

Dělá mi to odedneška ráno. Nainstaloval jsem AVG, přeskenoval, našlo to 8 virů, všecko do trezoru, ale furt nic.

Zkoušel jsem přes AML cleaner vyčistit, nic.

Zkoušel jsem reinstal firefoxu, nic...

Ta hláška se mi tam objeví vždy, když chci stahovat/uploadovat. Fakt nevím, co s tím

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Jaká hláška?

hodnocení

0x

Doporučuju přeinstalovat systém na čisto. Je možné že viry poškodily systém nebo sebou do truhly vzaly kus systému a to už se pak těžko obnovuje. Čistá instalace je asi nejjednodušší řešení.

kakakucz
hodnocení

Podpis problému:
Název události problému: APPCRASH
Název aplikace: firefox.exe
Verze aplikace: 17.0.1.4715
Časové razítko aplikace: 50b71a4b
Název chybného modulu: KERNELBASE.dll
Verze chybného modulu: 6.1.7601.18015
Časové razítko chybného modulu: 50b83c8a
Kód výjimky: 0eedfade
Posun výjimky: 0000c41f
Verze operačního systému: 6.1.7601.2.1.0.768.3
ID národního prostředí: 1029
Dalí informace 1: ef73
Dalí informace 2: ef73e06fc15049e9d042508ba045f768
Dalí informace 3: 09df
Dalí informace 4: 09df72206edb73dda885ecd3455bc5b8
Přečtěte si prohláení o zásadách ochrany osobních údajů online:
go.microsoft.com/...
Pokud není k dispozici Prohláení o zásadách ochrany osobních údajů online, přečtěte si toto prohláení offline:
C:windowssystem32cs-CZerofflps.txt

kakakcz

Btw: A jak přeinstalovat windows? Měl jsem je nainstalované od výrobce přímo.. Nemám CD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]