Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,rád bych se zeptal na jeden problém ohledně připojení nastánky www.seznam.cz .Když se chci připojit na stránky seznam.cz,počítač mi stránku seznamu načte,ale po několika vteřinách mi stránka zmizí a počítač se ji pokouší znova načíst a po chvilce se mi ukáže tabulka,že při chybě webu se pokouší internet explorer stránku seznam znova načíst.Myslel jsem,že je problém v připojení,ale zkusil jsem jiný notebook a na tom se na seznam připojím.Tak předpokládám,že je problém v notebooku,na kterém se nemohu připojit.Nastavil jsem tady znova domovskou stránku seznam a opět jsem se nemohl připojit.Stránka seznam se sice ukáže,ale po několika vteřinách opět zmizí.Pokud zadám jinou stránku,například když jsem zadal do horního rámečku poradte.cz,tak nebyl problém a notebook mi tuto stránku zobrazil.Můžete mi někdo prosím poradit,proč nelze seznam načíst a kde by mohl být problém?Předpokládám,že problém je v notebooku,když to zkouším na jiném notebooku,ale na stejném kabelu,tak se stránka načte.
Děkuji za rady.
doplněno 31.03.11 11:13:No nezjistil jsem to,čím to je,zkoušel jsem všechno,přenastavit domovskou stránku,povolit vše možné i nemožné a stejně nic.Zadával jsem do horního řádku cokoli a stejně nic.Jinou stránku to načte bez problémů.ale seznam né a né.Pokud by někdo věděl,čím to může být,rád si nechám poradit.
Zkoušel jsi nastavit jinou domovskou stránku? Zkoušel jsi připojit se na seznam zapsáním adresy www.seznam.cz do horního okna? Jak se to chová?
Tragédie je, že skoro každý má v domácnosti stroj, který ho hrubě převyšuje inteligencí a vyhrává nad majitelem jasně na body. K věci: povolený javascript v prohlížeči, vymazání vyrovnávací paměti (cache) a cookies v prohlížeči, obnovení výchozího nastavení Zabezpečení v Možnostech internetu, kontrola na breberky.
Ahoj připadáš mi docela chytrý a tak tě prosím o radu.Chtěl bych počítač uplně smazat,aby mi tam zůstal jen Windows xp,poradíš mi prosím podrobně,jak to nejjednodušejí udělám?Prostě dát z pc všechno pryč a potom si znova vše pomalu nainstalovat.Bohužel jsem ztratil cd od windows xp a tak potřebuji aby mi tam zústal.
Děkuji za radu,snad ti to někdy vrátím.
p.s. zkusil jsem odinstalovat nejaké progamy,tam jak je přidat a odebrat programy a nešli mi nějaké vůbec odinstalovat,nevíš proč?Předpokládám,že když pc vyčistím,tak všechny možné aplikace stahnu z netu,nebo se mýlím?
Ještě jednou děkuji
Kino@-neodpovídáš jak bys měl-tj rychle a přesně.
Takže 1)Dělá to i u jiného prohlížeče?
2)Zkoušels vymazat cookies?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.