Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo thinkpad edge e530

Od: amymoose odpovědí: 2 změna:

Hezký večer, zajímalo by mě, co si myslíte o notebooku "enovo Thinkpad edge E530?

A dále bych měla dotaz ohledně alzy.. Chystám se si výše zmíněný notebook koupit, ale co je koukala, sehnatelný je jen na Alze. Takže když půjdu do jejich kamenné pobočky, dejme tomu v Kolíně, je pravděpodobné, že tam ten notebook budou mít, nebo budu muset čekat, než mi ho objednají?

Potom by mě ještě zajímalo, jak je to s vybavením nového notebooku. Koupím se nový notebook a co má ,,v sobě"? Určitě OS, žejo.. :D Takže i třeba microsoft word, office, atp? Nebo si to musím koupit samostatně?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Určitě notes objednej na netu - a vyzvedni v kamenném krámu (jinak je možné, že jej mít nebudou - a také by mohli bez netové objednávky chtít vyšší cenu - nevím přesně, jestli tohle Alza dělá)...

V ceně je OS (Win7), ale Office je - případně, potřeba dokoupit...

psyche*
hodnocení

0x

Mám nb Lenovo a objednávala jsem přes net,v kamenných obchodech je nemívají.Nebo přímo u nich - mají podporu a když se dotážete přímo operátora,ochotně poradí.Mají i pobočky .Vybavení mají dle produktové řady.R, T W jsou vyšší kvality SL nižší.Mám Lenovo už asi 4 rokem a jede jak hodinky.Vůbec žádný problém .Jednu nevýhodu mají ,i když někomu nevadí - produkty řady R,T ,W, jsou těžké na denní nošení pro ženu se moc nehodí,ale jsou pevné chráněné a je to taková silná černá krabice.Prostě nic pěkného,ale plně a kvalitně funční.Mají třeba magneziový rám displeye atd.Vybavení lze objednat dle potřeby.Já nemusela už nic kupovat,vše bylo nainstalováno.Výborná podpora.Osobně jsem velice spokojená,klávesnice je špičkou mezi nb.Neznám typ edge E...,takže v tomto konkrétně nemůžu radit.MS Office dokoupit nebo použít ze starého nb,neb použít zadarmo podobné softy.

doplněno 26.12.12 23:15:

lenovo.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]