Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezobrazené obrázky

Od: spivan* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, při zobrazení webových stránek se mi často nezobrazují některé obrázky. Místo toho jen bílá plocha s červeným křížkem... Možná mám něco blbě nastavené... Co s tím?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

není to nějaký echt starý prohlížeč? O jaký jde? Staré prohlížeče neuměly PNG a ten se docela hodně používá.

spivan*
hodnocení

Mám explorer 8, novější už myslím do xp ani nainstalovat nelze. Obrázky se začaly ztrácet až tak poslední měsíc, předtím bylo vše v poho.

luke237
"Ztraci" se ty obrazky i z nejakych velkych serveru? Jestli to jsou nejake fanouskovske nebo stare stranky, tak je mozne, ze tam ty obrazky uz fyzicky nejsou a proto nema prohlizec co zobrazit.

hodnocení

0x

Nezobrazují se mo také, ale pouze někde - konkrétně Mimibazar. Po kosultaci s AVG jsem začal vypínat jednotlivé služby a stav se nezměnil. Dále mám nainstalován MALWAREBYTES ANTI-MALWARE, u tohoto programu jsem zrušil označení Blokování webových stránek a problém se vyřešil. Normálně mám blokaci aktivní a když je náhodou třeba, tak zruším aktivaci a je vše OK.

doplněno 26.12.12 23:35:

Nevím co máš nainstalováno, ale takto zdlouhavě se dopracuješ výsledku.

spivan*
hodnocení

Nezobrazují se na každé stránce... I na velkých... Jsou to i hlavní názvy stránek na které lze klikat...

praivo*
hodnocení

0x

Otevři si Možnosti internetu a ujisti se, že máš zaškrtnutou zvýrazněnou položku:

doplněno 27.12.12 14:13:

V české verzi je to myslím karta "Upřesnit"

doplněno 27.12.12 20:25:

Nejlepší a nejjednodušší bude podle mne přejít na jiný prohlížeč.

Opera
Firefox
SRWare Iron (doporučuji radši ten než Google Chrome, Iron nešpehuj uživatele)

doplněno 27.12.12 21:05:

Ale aspoň bys zjistil, jestli blbne prohlížeč, nebo něco jiného.

Nezobrazené obrázky
spivan*
hodnocení

Tohle zaškrtnuté mám... A bohužel je to pořád stejné... Některé obrázky jsou normálně zobrazeny, ale některé ne...

doplněno 27.12.12 20:49:

Potřebuju vyřešit problém a ne přejít na jiný prohlížeč. V druhém PC jsou stejné windowsy a stejný prohlížeč a vše funguje, takže přejít na něco jiného pro mě není řešení.

luke237
Podivej se, jestli nemas nainstalovane nejake rozsireni (plugin), ktere muze blokovat pristup na nektere weby (typicky reklamy) nebo zobrazovani obrazku z nekterych serveru (typicky tech, z kterych se stahuji reklamni bannery). Je mozne, ze jsi si chtel zablokovat zobrazovani reklamy na Poradte a omylem jsi si zvolit "zakazat zobrazovani VSECH obrazku na Poradte.cz".

hodnocení

0x

Nide to nevidím napsané, tak se raději optám- co smazat offline prohlížeče? To je možnosti internetu, historie procházení- odstranit

spivan*
hodnocení

Tohle jsem provedl několikrát a bez úspěchu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]