Nejste přihlášen/a.
Ahoj já mám nový notebook a na něm je windows a já moc nevím jak se v něm orientovat , mohl byste mi někdo poradit? Děkuji
Markéto, to chceš vypsat manuál? Pokud něco konkrétního, tak je třeba napsat.. nevím si rady s... Dyť je toho kopa. A co tak nějaká kniha, třeba i do knihovny?
"No tak jako..." Kolik ti je? Příště trochu více slušnosti jinak se tu odpovědi nedočkáš už tuplem.
Základem Windows 8 je tzv. "Metro". Je to ta nabídka kde jsou takové ty obdélníčky. Těm se říká dlaždice a ty jsou základ. Asi jako u starších Windows ikonky. Jenže ty dlaždice můžou být i interaktivní. To jsem popsal takový ten základ. Co dál bys potřebovala vědět?
doplněno 27.12.12 03:31:Tak zkoumej co kde je, zkušej na to klikat a nezapomeň číst když ti to něco napíše. Musíš si s tím systémem trochu pohrát a prozkoumat ho, jinak se v něm nevyznáš nikdy.
No ale já když na to kliknu tak nevim co dál , protože už se mi tam pak nic nezobrazí a ani nevím , jak z toho mám potom vyjet pryčmyslím ty obdélníčky)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.