Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se orientovat ve windows 8?

Od: marketa* odpovědí: 7 změna:

Ahoj já mám nový notebook a na něm je windows a já moc nevím jak se v něm orientovat , mohl byste mi někdo poradit? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bikerace*
hodnocení

0x

sice nemám w8, ale i kdybych ho měla, v jakém smyslu byste chtěla poradit?

iz*
hodnocení

0x

Markéto, chcete-li poradit, uveďte podrobně problém zde (na e-mail Vám nikdo psát nebude).

buss
hodnocení

0x

Markéto, to chceš vypsat manuál? Pokud něco konkrétního, tak je třeba napsat.. nevím si rady s... Dyť je toho kopa. A co tak nějaká kniha, třeba i do knihovny?

marketa*
hodnocení

No tak jako máte někdo ten W 8?

"No tak jako..." Kolik ti je? Příště trochu více slušnosti jinak se tu odpovědi nedočkáš už tuplem.

Základem Windows 8 je tzv. "Metro". Je to ta nabídka kde jsou takové ty obdélníčky. Těm se říká dlaždice a ty jsou základ. Asi jako u starších Windows ikonky. Jenže ty dlaždice můžou být i interaktivní. To jsem popsal takový ten základ. Co dál bys potřebovala vědět?

doplněno 27.12.12 03:31:

Tak zkoumej co kde je, zkušej na to klikat a nezapomeň číst když ti to něco napíše. Musíš si s tím systémem trochu pohrát a prozkoumat ho, jinak se v něm nevyznáš nikdy.

marketa*
hodnocení

No ale já když na to kliknu tak nevim co dál , protože už se mi tam pak nic nezobrazí a ani nevím , jak z toho mám potom vyjet pryč:(myslím ty obdélníčky)

marketa*
hodnocení

No , ale já se bojím , že udělám něco špatně , když na to kliknu a taky mi nic ani spustit nejde:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]