Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to restart?

Od: barahaha odpovědí: 4 změna:

Co je to restart počítače prosím vysvětlit polopaticky. Moc děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

1x

počítač se vypne a znova zapne...

používá se např. po nainstalování nových aktualizací...

zajixxx*
hodnocení

1x

Požívá se to když je nainstalovaný nový software, popřípadě když zamrzne systém. Existuje tzv měkký restart čili softwarově , a tvrdý čudlíkem nebo šnůrou ze zdi ale při tomto druhém je riziko že pc už boužel nenajdede :)restart ... Vypnutí a znovu zapnutí pc v jednom kroku *zed*

jarinm6*
hodnocení

0x
znamena to tepký start. Jakoby jste vyndal snuru ze zasuvky a znova nahodil...je to rychle vypnuti a zapnuti systemu za tepla...pri chodu

shadowhacker*
hodnocení

0x

Nevím to jistě,ale můj názor...

Počítač si načte do paměti RAM ,že se vypne a zapne - RAM je dočasná pamět,ale opravdu hrozně rychle se vypne.. Vydrží asi milisekundy.. Takže se vypne PC A okamžitě se zas zapne ..

Tohle si myslím já,kdyby - tak mě opravte :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]