Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úplné obnovení systému

Od: lukeos* odpovědí: 2 změna:

nevím jak obnovit systém(windows vista home basic) tak aby byl jako by jsem počítač právě koupil.Zkošel jsem to podle návodu -restartovat -zmáčknout esc jakmile se objeví "Press ESC key for Startup Menu" a potom "Press f11 for recovery" ale žádný f11 se tam neobjevil.Jenom f1,f2,f7,f9,f10 a f12.Jestě předtím jsem zkošel DVD pro obnovení "Operating system DVD" ale potom to napsalo chybu, že potřebuje na disku "Rezervováno systémem (D:)" volné místo 466 Mb, ale max kapacita tohoto disku je 99 Mb a volných tam bylo 70 Mb z 99 Mb. tak teda fakt nevim.můžete poradit? děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A jaké údaje jsou napsány u těch položek F1, F2, F7, F9, F10 a F12?
lukeos*
hodnocení

F1- System Information F2- System Diagnostics F7- HP SpareKey F9- Boot Device Options F10- BIOS Setup F12-Network Boot

a mezi f10 a f12 je vynechané místo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]