Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymazání dříve zadávaných slov z paměti PC

Od: olinka* odpovědí: 4 změna:

Prosím, jak lze vymazat z paměti PC dříve zadávaná slova? Víte, co myslím, zadáte první písmenko a už vám naskočí možnosti, které jste zadali dříve.

doplněno 20.03.11 16:56:

Já vím, PC je na mě hodný:)) mám namysli celkově pamatování si věcí, které jsem vyhledávala a zadávala na internetu. Je to v Google Chrome. Mamča tady takto zadala svůj email, ale špatně odklikla a hned za to napsala heslo, potvrdila, čili je při napsání prvního písmenka patrné její heslo.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

V Google chome - Nástroje (symbol matkového klíče vpravo nahoře) - Možnosti - Osobní údaje - Nikdy neukládat hesla

doplněno 20.03.11 17:05:

Tamtéž lze zamezit automatickému doplňování formulářů.

olinka*
hodnocení

Děkuji, hotovo

hodnocení

0x

A v jakém programu ta slova zadáváte?

patronka*
hodnocení

0x

Pokud máte na mysli na př. v tabulkách Excelu, tak to vám chudinka počítač chce jen pomáhat. Já si toho nevšímám a prostě píšu dál, když potřebuji napsat jiné slovo, než mi nabízí. Nenaskočí mi už po prvním písmenku, ale až po třetím. Patronka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]