Nejste přihlášen/a.
Ahojky všici. Večer vždy když vypínám počítač tak mi to hlásí že na pozadí běží nějaký prográmek a brání vypnutí! Nabízí to storno a vynutit vypnutí! Ale stejně se to hned po 2 vteřinách vypne. Je to něco na závadu? Programy které používám vždy vypnu! Nemůže třeba ještě běžet antivirus? poradte mi pro můj klídek. Hezkou nedělku.Díky Tom
Zkrátka nějaký prográmek se brání vypnutí, třeba nedokončil danou operaci, většinou bývá v tom dial. okkně uveden např m3ssl.exe, atd, zjistěte co je to za program, jestli je chtěný nebo ne, popřípadě jej odinstalujte, ...( a zabrantě dalšímu atuomatickému zpuštění po startu win...
doplněno 20.03.11 12:35: Tak to neřešte co funguje, nerýpat, co nefunguje není co zkazit
Jak ale zjistím který to je? Vždyť je to tak rychlé že to ani nepostřehnu?
doplněno 20.03.11 12:38:A nemůžu nic zanedbat?
doplněno 20.03.11 12:38:A nemůžu nic zanedbat? Díkec
Mrkni do Správce úloh (Ctrl+Alt+Del, Správce úloh, Procesy) Tam se zobrazují běžící procesy. Také by mohl být ten program spouštěný při startu počítače - Start - Všechny programy - Po spuštění
Když udělám jak říkáš tak po spuštění je tam InterVideo WinCinema manager! Co je to a je to tam potřeba?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.