Dobrý den, mám 512MB ramek (2x 256)DDR a chtěl bych je rozsířit na 1024MB.A tak se chci zeptat jestli musím opět kupovat 2x 256 nebo stačí jedna 512?Popřípadě která je tak dobrá značka,abych koupí neprohloupil.moje základovka je Gigabyte K8NF-9 nForce4
No pokud jsem teď hledal dobře tak tvá deska umí dual channel takže bych být tebou vzal 2x256 nebo prodat ty tvoje a koupit 2x512. Ono jde totiž také o to aby se ty paměti mezi sebou nehádaly (tohle hodně snížíš když budeš hledat stejné parametry a úplně nejlépe stejnou zna´ˇcku ale i tak to nikdo nezaručí...). Dobré značky jsou třeba corsair, kingstom,kingmax a další které mi teď vypadly
Pokud chceš využívat o něco rychlejší práci pamětí, doporučuji si pořídit další dva 256 MB moduly. Možná by stálo za úvahu prodat ty dva staré moduly a koupit rovnou 2 x 512 MB. Jinak ovšem můžeš jet i na 2 x 256 + 512 MB ale to už nepůjde v duálním režimu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.