Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Dnes jsem sem vkládala otázku ohledně toho, zda jsou na internetu online televize. Uživatelka marenka mi odpověděla a přiložila odkaz www.zapni.tv. Dívala jsem se tam, avšak pro spuštění byla potřeba registrace, zaregistrovala jsem se. Ale ani po této akci televize nejde spustit. Po kliknutí na tlačítko "Play"se mi otevře další stránka s tímto obsahem:
Odpovědět s citací
Nova HD online
od Blem » sob 05. úno 2011 16:12:55
Nova online, odskoušeno na na WMP, Real playeru, VLC...
Platnost linku cca do: 21:03 (19.03.2011)
Odkaz vložte celý!
Kód: Vybrat všemms://cdn15.nacevi.cz//nova?id=KpDQVb0UibRp66e1kV4idIi4298OvNBkUzKRVopN1Ip0XQ2VF5SVMnEzCDc7NKkaH6U9FwIStwIHhwMeZVtlNQ==
Naposledy upravil Blem dne úte 08. úno 2011 3:11:52, celkově upraveno 1
Blem
Vůbec nevím, co s tím a žádám o radu, popř. přesný postup jak docílit toho, aby se mi TV na mém notebooku spustila. Ještě dodávám, že po načtení stránky s obsahem, který jsem uvedla viz. výše, se na předchozí stránce, kde je umístěna TV, nic neděje.
Prosím o dobré rady a návody. Předem moc děkuji.
Proč nepokračuješ v původním dotazu? poradte.cz/...
Psal jsem, že budeš mít asi smůlu. Teď jsem vyzkoušel pár odkazů na on-line TV, ale nic z toho nefunguje. Opravdu doporučuji DVB-T kartu. Můžeš zkusit tohle slunecnice.cz/... , ale to, co momentálně potřebuješ, tam nenajdeš.
Táke jsem zkoušel, po shlédnutí vašeho odkazu spustit .. ano vyskočí ta další stránka s odkazem ( který musíte spustit například přes VLC player) , jenže.. obaz mi šel 10 sekund kostičkovatě atd nebylo možné ani poznat co vněm bylo, VLC, hodil chybu a spadnul. Myslím si že ty nastreamované tv... prostě ...
ZapniTV jsem používal naprosto bez problémů, teď používám tuhle slunecnice.cz/... . Nepočítej ale, že tam budeš sledovat vysílání českých stanic, to nefunguje nikde. Jedině přes TV kartu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.