Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem starší PC Win XP ,HD 20GB k elementárnímu užití. Jde, ale každá akce místo sekund trvá minuty. Nepoužitelné. Můžu něco zkusit,než to odnesu do opr.nebo kontejneru. Dík!
kolk RAM, jaká grafika, co je to každá akce.
Aby XP trošku chodila, opravdu jen net, textík ... tak RAM 512, raději 1 giga a na systémovém disku mít více jak 1giga volné.
odinstalovat vše nepotřebné, projet ccleanerem, defragmentovat, ovšem pokud nebude paměť tak nelze čekat zázrak.
Dík za odpověd. Já to dostal od vnoučat a ty na tom jely hry a všechno jak blesk,a úprava fotek a programování webu... Volná pamět je asi 3 GB...Něco to hlásilo,že je málo virtuální?paměti. Jako by to ani žádnou RAM tedka nemělo. Kliknu třeba na prohlížeč,přesypací hodiny se točí a točí a furt nic. Že by ti pidimužíci uvnitř vyhlásili stávku podle našich doktorů? Dík.
Souhlas s alf, ještě bych doplnil - vypustit vizuální efekty, nastavit virtuální paměť, nespouštět zbytečné aplikace při startu systému. Měl jsem stejný comp jen se 128 ramkami a dá se, ale žádný rychlík z tohoo nebude...
Velký dík. Ale já už jsem hodně přestárlej, tak nevím jak nastavit virtulní pamět. Efekty a blbosti mne už dávno nezajímají,co šlo odinstalovat,to už jsem udělal...,aplikace při startu jsou asi jen Word a Adobe reader.Dík za snahu!
Při startu bych nechal jen antivirák. Vizuální efekty se neodinstalovávají, ale vypínají.
Pravým tlačítkem myši na Tento počítač - Vlastnosti - Upřesnit - Výkon - Nastavení
Na kartě Vizuální efekty bych ponechal pouze : Vyhladit hrany obrazovkových písem
Na kartě Upřesnit nastavit virtuální paměť zhruba na 1,5 hodnoty fyzické RAM
doplněno 19.03.11 19:06:Píšeš volná paměť 3GB.. to bude asi spíš volné místo na pevném disku ...
Velikost operační paměti (RAM) zjistíš na kartě Vlasnosti systému - Obecné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.