Nejste přihlášen/a.
Dále si poříď soubor msconfig- ve win2k neni ale dá se stáhnout z xpéček případně písni já to ho pošlu- tam natvrdo odškrtáš věci co nechceš po startu (nebo se musíš ppovrtat v registru v run položkách)
Tak to se neshodnem. Když s nima nejsou problémy tak pro je nemít x let? Kdekdo argumentuje tim že je systém pomalý...ano je ale úměrně tomu co všechno tam naháže a neuvědomuje si už to že když to přeinstaluje a nakope tam cca 50-75% aplikací znova tak je rozdíl minimální, jediný kdy je to opravdu fest poznat je hned po čisté instalaci než si to doinstaluje![]()
Kdybych se řídil podle tebe tak každou chvíli někde instaluji wokna a to zbytečně funkční mno a když bych to dělal i v práci tak 1) by mě uživatelé brzo uškrtili a za 2) při tomhle počtu pc bych minimálně čtvrtinu roku strávil postupnýma reinstalacema a to nepočítám čas po který by uživatelé volali že tenhle měl tohle takhle a teď je to takhle atd...
Ber to takhle...doma mam systém už přes rok a to jen proto že to byl nový komp, v práci má instalace přes 3 roky a zatim se mi do reinstalu nece- vše běhá jak potřebuji a nemam k tomu žádný důvod...jo a to jako správce sítě rozhodně muj komp nepatří k těm kde se něco instaluje jednou za půl roku :P
Tak dostali jsme se trochu jinam než kam jsme měli ale k tématu to je, nicméně je vidět že to bereme každý jinak a už bych to dál nerozebíral ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.