Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maily

Od: dodko* odpovědí: 9 změna:
ahojte-mam otazku kdo mi poradi ako mam zadat odkaz ked chcem aby mi napisalo napr:tu alebo sem a dovedieme ma to na stranku,aby som nemusel vypisovat napr www.atd. DAKUJEM

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pokud se o odpovědi na tomto serveru, tak zmíněnou funkci najdeš pod čtvrtou ikonou - Zeměkoule - na Panelu nástrojů nad oknem ve kterém píšeš odpověď.
dodko*
hodnocení

absolutne neviem o co ide

ukulele*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj, teda já se moc dobře neorientuju v té otázce, já bych postupoval takto : normálně bych psal nějaký dopis, nebo text, bla bla bla mmmmmmmmmmmmm, no a když bych chtěl vložit do textu odkaz, tak bych napsal dvojtečku : a pak tam zkopíroval ten daný odkaz : poradte.cz/..., předpokládám, že kopírovat umíš?
styx*
To on právě ale psal že nechce! Co jsem pochopil chce aby psal třeba na tuhle stránku se koukněte a nemusel vypisovat za to adresu nebo kopírovat, ale aby to slovo koukněte se fungovalo jako hypertextový odkaz vedoucí na tu stránku. A to jak psal spider jde udělat pomocí zeměkoule. Označíš si slovo nebo více slov, které chceš použít a pak klikneš na zeměkouli. Otevře se ti okno do kterého zadáš adresu. Myslel si tohle?
ukulele*
áha, já bych to zkopíroval, ten tvůj postup bohužel neznám, no mám se co učit...
hooonza

Napsat jenom tu nejde. Použít můžeš internetový odkaz, takový, jaké se píší na internetu: mail musí být v HTML formátu, tam obyčejně jde vložit odkaz tlačítkem, ev. musí mít podobu html značky pro odkaz, tedy: tu. Ve výsledném mailu by mělo být vidět jen tu. h

hooonza
Popsal jsem tam i přesné značky, ztratily se, zkusím to znovu: http://neco.cz>tu
hooonza
No, zase nesrozumitelné:) Ten vzkazník tady je moooc chytrý... Návod je tady.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jde-li o Outlook Expres tak odpověď najdeš v nápovědě pod klíčovým slovem -Hypertextový odkaz, vložení - poslední odstaveček. Jednomu napsání celé adresy se nevyhneš, to dá rozum. Já také už dlouho vymýšlím jak na to abych efektně navedl čtenáře na stránku nějakým slovem, a teď jsem to našel v nápovědě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]