Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávače mi nechcou zobrazit titulky

Od: ouneal odpovědí: 7 změna:

Ahoj, mám KMPlayer, když zapnu film a dám k němu titulky tak se mi nezobrazí. Titulky se načtou ale nezobrazí. Zkoušel jsem i windows media plyer a nejde to

Přehrávače mi nechcou zobrazit titulky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarinm6*
hodnocení

0x

zkus soubor s titulkama přejmenovat stejně jako soubor s filmem...akorát tam ponechej koncovku souboru. Příklad. Film se jmenuje pohoda.avi a titulky aby se jmenovaly pohoda.srt

ouneal
hodnocení

To už jsem zkoušel a nepomohlo to

jarinm6*

tak bohužel bude něco s titulkama...jestliže se v tom vyznáš, tak soubor s titulkama nech otevřít v programu poznámkovim bloku a zkontrolovat zda časy a vše souhlasí...jinak doopravdy nevím...

ouneal
hodnocení

Titulky jsou O.K.

jarinm6*

zkusil bych ještě přehrávač Windows Media Player Clasik a tam je v nastavení také možnost si přidat z jakého souboru číst ikony...a pokud i tak to nešlo tak si instalnout software K-Lite Mega Codec Pack. DOWNLOAD: slunecnice.cz/...

doplněno 23.03.11 22:44:

ikony-*titulky*

hodnocení

0x

Je to pravděpodobně kodekem. Při přehráván filmu s titulky se mi dole na liště zobrazuje FFeed a to znamená, že mám nainstalován ten kodek. Bohužel už si nepamatuji jaký.

mirek1311*
hodnocení

0x

Stáhni si na netu BSPlayer,ten ti tutulky 100% zobrazovat.Většinou automaticky,pokud ne klikni na menu-načíst titulky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]