Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám KMPlayer, když zapnu film a dám k němu titulky tak se mi nezobrazí. Titulky se načtou ale nezobrazí. Zkoušel jsem i windows media plyer a nejde to
zkus soubor s titulkama přejmenovat stejně jako soubor s filmem...akorát tam ponechej koncovku souboru. Příklad. Film se jmenuje pohoda.avi a titulky aby se jmenovaly pohoda.srt
tak bohužel bude něco s titulkama...jestliže se v tom vyznáš, tak soubor s titulkama nech otevřít v programu poznámkovim bloku a zkontrolovat zda časy a vše souhlasí...jinak doopravdy nevím...
zkusil bych ještě přehrávač Windows Media Player Clasik a tam je v nastavení také možnost si přidat z jakého souboru číst ikony...a pokud i tak to nešlo tak si instalnout software K-Lite Mega Codec Pack. DOWNLOAD: slunecnice.cz/...
doplněno 23.03.11 22:44:ikony-*titulky*
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.