Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV v počítači

Od: kulovec odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, nejde mi spustit genius TVGo DVB-TO2PRO. Mam ho nainstalovaný na jiném počítači a tam mi funguje, ale tady když ho chci otevřít, tak mi to napíše program avccapture mfc application version přestal pracovat probém zbůsobl, že program přestal správně fungovat. Systém windows program ukonč í... prosím o pomoc

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarinm6*
hodnocení

2x

Zdravím. Záleží, jestli váš počítač není slabší než ten jiný...záleží na parametrech...výkon procesoru,dostatek místa na HDD, velikost pamětí RAM, nebo třeba i Grafická karta pokud je nějaká slabší. Záleží jaké minimum požaduje dodávaný software od TV karty

kulovec
hodnocení

Právě, že ne, tento počítač je mnohem výkonejšší. Tak nevíte, někdo co stím.

ladinpraha*

OS na obou PC je stejný?

kulovec
hodnocení

ne neni na prvním jsou XP a na druhém 7

ladinpraha*

S Win7 je to často sázka do loterie. Zkus stáhnout nejnovější ovladač ze stránek výrobce, pokud existuje. Já si už pár dní hraju s kartou od Averu, taky jsem stahoval ovladač z netu. Mělo to jet pod Aver Media Center, ale tam to nenašlo žádné programy. Nakonec to jede pod Windows Media Center, ale aby to korektně jelo, tak jsem musel soft od Averu komplet odinstalovat. Takže v první řadě driver pro Win7 a pak prostě experimentovat. V NB s WinXP mám taky kartu od Averu a tam stačilo použít instalační CD a jelo to okamžitě.

kulovec
hodnocení

přikládám sem odkaz na video

celp*

Zdar kulovec.Máš ovladače pro Win7?Pokud vím tak to naposled jelo ve Vistách.

kulovec
hodnocení

nainstaloval jsem ovladač, ale pořád to nejde

ladinpraha*

A v čem to přehráváš?

kulovec
hodnocení

podívej se na to video, tam to všechno je

ladinpraha*

To je SW dodávaný ke kartě? Zkus ho odinstalovat a použít WMC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]