Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nejde mi spustit genius TVGo DVB-TO2PRO. Mam ho nainstalovaný na jiném počítači a tam mi funguje, ale tady když ho chci otevřít, tak mi to napíše program avccapture mfc application version přestal pracovat probém zbůsobl, že program přestal správně fungovat. Systém windows program ukonč í... prosím o pomoc
S Win7 je to často sázka do loterie. Zkus stáhnout nejnovější ovladač ze stránek výrobce, pokud existuje. Já si už pár dní hraju s kartou od Averu, taky jsem stahoval ovladač z netu. Mělo to jet pod Aver Media Center, ale tam to nenašlo žádné programy. Nakonec to jede pod Windows Media Center, ale aby to korektně jelo, tak jsem musel soft od Averu komplet odinstalovat. Takže v první řadě driver pro Win7 a pak prostě experimentovat. V NB s WinXP mám taky kartu od Averu a tam stačilo použít instalační CD a jelo to okamžitě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.