Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,asi před hodinou mi úplně zasekl notebook,tedy jsem to mohl vyřešit pouze vyndáním baterie..Když jsem jej opět zapnul,byla více než polovina pogramů z Program files(x86) smazána,tak se jej snažím dát do původního stavu.Bohužel mě nyní stále obtěžuje zbytek programu Shredder.Pokusil jsem se všechno vymazat a projet i registry,ale bez úspěchu.Vždycky vyskočí tabulka (na obrázku). Rád bych mu poskytl cestu k instalačce,jenže ta už v PC zřejmě není a zatím jsem ji na internetu nenašel Díky moc za rady.
Nemám tušení,byl tam už předinstalován..Toto je zřejmě ono,i když pro XP,zkoušel jsem stahovat nějaký pro Win 7,abych obnovil jeho funkci a přestal mě obtěžovat,což se mi nepovedlo,že prý to nejde,že pozdější verze je již nainstalována.. supershareware.com/...
Zkus si spustit editor registru a najít tam Shredder64.msi. Tuto informaci pak z registru odstraň po předchozím zazálohování.Po restartu by mohlo být po problému.
Shredder je něco jako "Drtič". V tomto případě je to program který absolutně "rozdrtí" data takže je nemožná jejich obnova.
No jo,ale já potřebuju odstranit jeho,ne obnovit data,to už jsem takřka udělal,já se jen chci zbavit té otravné hlášky,která mi právě vyskakuje např. když kliknu pravým tlačítkem na ICQ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.