Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak se nastavuje sdílení souborů přes wifi (3 počítače, všechny jsou připojeny k routeru přes wifi kartu) potřebuju aby jeden hlavní viděl soubory těch ostatních, vím jak se to dělá přes lan, mohl by mě někdo popsat jak se to dělá přes wifi? 2x win XP a 1x win 7
Ze začátku jsem soubory vždy , posílal přes icq, jelo to 4Mb/s. Pak jinak pomocí sdílení disku, poté najít uživatele v ovládacích panelech, místa v stíti, pracovní skupina.. atd
Takže vytvořit sít, sdílet (C a potom ho na dalších počítačích, kteří jsou připojeni přes wifi ke stejnému routeru uvidím?
jasně to je jen ochrana, nikdy nevíš kde se připojíš a kdo k Tobě, tak je zbytečné toho odhalovat zbytečně moc.
takže vytvořit síť, povolit sdileni, pracovni skupina atd. atd př. na dvou počítačích, ip, 192.168... nenastavuju, router ji přiděí sám a na třetím počítači už uvidím co jsem nasdílel na těch dvou, je to správně?
doplněno 19.03.11 17:04:da se ta sit nejak zabezpecit heslem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.