Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejede obraz při přehrávání filmu

Od: karel1711* odpovědí: 15 změna:
nejde mi obraz při přehrávání fimu v pc. Co s tím?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

elbarto*
hodnocení

3x

Pokud používáte Windows MP tak u starších verzí nejede přehrávání obrazu, jen zvuku. Takže stačí změnit přehrávač (doporučuji KMPlayer je fakt super).

Windows Media Player je přednastaven jako výchozí přehrávač. Takže nezapomeňte dát "otevřít v programu" a "zvolit výchozí program" KMPlayer.

doplněno 18.03.11 12:54:

Jo a ten KMPlayer má taky jednu výhodu v tom, že je kompletně česky (pokud teda stahujete na Slunecnice.cz nebo Stahuj.cz) Ale jak je na tom s jazykem třeba VLC to nevím.

karel1711*
jo stahuju to ze slunečnice. Tak snad to bude ok
bena*

No, já si myslím, že je naprosto zbytečné mít několik přehrávačů v jednom počítači. Podle mého názoru je ideální nainstalovat nejnovější verzi Windows Media Playeru a doinstalovat mu kodeky. A pak vše můžete přehrávat v jednom programu. A nemusíte si lámat hlavu, že se programy budou prát o asociaci přípon a že budete mít v počítači desítky přehrávačů.

karel1711*
uŽ TO FUNGUJE A OSTATNÍ JSEM ODINSTALOVAL

nickfighter*
hodnocení

0x

Dobry Den kdyz vam nefunguje prehrat obrazovkem tak bych vam doporucil stahnout Gom Player tak bych vam funguval obrazovce i zvuky

nickfighter*

jaky jste program spustili?

karel1711*
zkusil jsem win med.player a winanp
nickfighter*

tak stahnete gom player nebo k-lite code pack vyhledavejte na google a stahnete

karel1711*
a co KMPlayer?
doplněno 18.03.11 11:57: nebo VLC?
nickfighter*

tady ho mate odkaz gom-player.en.softonic.co/... a stahujte

nickfighter*

tak jak to vam jde?

bena*
hodnocení

0x

Záleží, jaký přehrávač používáte.

Nejlepší možnostíé je stáhnout a nainstalovat K-Lite Mega Codec Pack a nastavit asociaci pro WIndows Media Player. Pak přes Windows Media Player přehrajete prakticky všechno.

Ještě se chci zeptat - zkoušel jste video přehrát i na jiném počítači?

karel1711*
hodnocení

0x
stahuju to přes mobil tak to bude trvat
nickfighter*

aha takze nemate na pc internet ze?

karel1711*
bohužel zatim ne. Ted stahuju ten KM TAK UVIDÍM

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]