Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivace windows

Od: agi* odpovědí: 25 změna:

Dobrý den,opět Vás prosím o radu.Před dvěma dny mi při zapnutí počítač napsal,že je nutná aktivace windows.Tak jsem teda dala Start, Všechny programy,Aktivace systému Windows.Klikla a hned mi napsal,že windows je aktivován pro dokončení mám kliknout na OK.Tak jsem tak udělala,nechtělo to po mně žádný product key.Ale druhej den mi počítač zase napsal,že je nutná aktivace a dnes opět.Nůže mi někdo poradit kde jsem udělala chybu?Děkuji.

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

avena*
hodnocení

0x

A si pripojená na internet?

nardeus*

To je snad blbost, podle mě je připojená když nám tu píše ..

agi*
hodnocení

Jasně,že jsem

avena*

Sorry

pozri si toto, našiel som to na ich stránke

Systém je možné aktivovať online alebo telefonicky. Na aktiváciu online je potrebné internetové pripojenie. Aktivácia cez telefón vyžaduje interakciu s automatizovaným telefónnym systémom.
Postup pri aktivácii systému Windows na počítači:
Spustite aktiváciu systému Windows kliknutím na tlačidlo Štart, na položku Počítač, ďalej na položku Vlastnosti a potom na položku Ak chcete systém Windowsaktivovať teraz, kliknite sem.‌ Ak sa zobrazí výzva na zadanie hesla správcu alebo potvrdenie, zadajte heslo alebo potvrďte akciu.
Vyberte požadovaný spôsob aktivácie.

Poznámka
Ak pri nastavení počítača vyberiete možnosť automatickej aktivácie systému Windows online, automatická aktivácia kópie systému Windows sa začne tri dni po prvom prihlásení používateľa.

agi*
hodnocení

To se už stalo,a ted když kliknu na Start-Počítač-Vlastnosti,tak tam neni aktivovat systém windows .

avena*

A po reštarte?

des*
hodnocení

0x

Prtlm na Počítač-vlastnosti a tam uvidíš jestli je aktivován.Pokud je hlášení ignoruj.Pokud není a jsi jistá že máš LEGÁLNÍ windows,volej podporu.Pokud máš nelegální ,požádej kamaráda.

agi*
hodnocení

Ano,windows mám originál,klikla jsem na počítač-vlastnosti,nic zvláštního tam není.Jsou tam informace o systému a že jsem oprávněný uživatel.Tot vše.

des*

Máš tam doslovně napsáno-že "systém windows je aktivován"?

agi*
hodnocení

Píše to:Systém windows je již aktivován.Klepnutím na tlačítko OK akci ukončíte. Jenže tohle píše už třetí den a pořád to při zapnutí chce aktivaci.

des*

Volej podporu.

agi*
hodnocení

Dostala jsem se na stránky kde jsem si ověřila pravost a dozvěděla jsem se tohle: microsoft.com/...

avena*

A máš org alebo...

agi*
hodnocení

Ano mám orginál,mám paír aj product key,ale počítač byl před měsícěm v opravě,byla tam daná nová základová deska,je možné aby nám tam opravář dal nepravý windows?

avena*

To si mala napísať hneď. Pri inštalácii windovs odošle do základne čo obsahuje tvoj počítač. Patrí sem aj základná doska. A ak ju vymeníš on to berie ako iný pc. Musíš volať do českej pobočky microsoftu a oni Ti dajú nový kód. Nemala by si nič platiť len im povedz čo sa menilo.

agi*
hodnocení

Aha,tak to se moc omlouvám všem,že jsem to hned neřekla.Já už jsem někam psala jak jsem si ověřovala tu pravost.Je to tahla stránka: zlegalizuj.cz/... .Bude to stačit nebo mám ještě někoho kontaktovat?

avena*

No najlepšie volaj priamo na mocrosoft, hneď Ti nadiktujú po overení nový kód.

agi*
hodnocení

Můžu ještě jeden dotaz?I když mi dají nový kod,kam ho mám zadat,když mi píše že systém je již aktivován?

avena*

Mali by Vám to vysvetliť. Ale ak si dobre spomínam tak pod kolonkou na kód bol odkaz na nový kód.

uda1966*
hodnocení

0x

číslo na microsoft je 225 990 844

agi*
hodnocení

Tak už to mám vyřešený,děkuji všem za pomoc a rady,hodně ste mi pomohli.

avena*
18.03.11 18:04

Šikulka*palec*

jaros*

Co pomohlo? kde byl problém? Pro ostatní, kteří se s tím mohou setkat jistě ocení vaši reakci...

agi*
hodnocení

Tak bylo to kuli výměně té základní desky.zavolala jsem do microsoftu,pán byl moc milej,řekl,že mi pošle zprávu s nějakým programem co musím stáhnout pak že mám prozvonit a on zavolá.Tak jsem ho stáhla,já mu zdelila svoje ID a heslo,on se připojil na můj počítač a v podstate vše udělal za mně.Musel opět zadat product key,pak jsme prověřili můj windows a vše je ok.Už se mi nezobrazuje nic,abych ho aktivovala.

agi*
hodnocení

Oprava,nebyl to microsoft,ale pracovník ze zlegalizuj.cz,psala mně i nějaká paní ze zákaznického centra micrsoftu,ale ta pomoc byla od týmu zlegalizuj.cz.Omlouvám se za chybu,nějak jsem to popletla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]