Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde odstranit trojský kun ze hry?

Od: anonymka* odpovědí: 4 změna:

Ahojte všichni ,

mám nový notebook a chtěla jsem si nahrát hru( normálně zakoupené v obchode, žádná kopie) , ale když jsem si ji chtěla ninstalovat tak mi to řeklo že tam je trosjký kun . 100% je to v té hře ale nechápu to normálně jsem to hrála v jiných kompech a nic se nestalo. No chtěla jsem se zeptat jestli jde ten vir z toho cedla nějak odstranit nebo to můžu rovnou vyhodit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No i to se někdy může stát, ale je to celkem nepravděpodobné. Je ale možné, že se ze strany antivirového programu jedná o tzv. falešný poplach a hra je ve skutečnosti v pořádku. Pro potvrzení jak tomu opravdu je by bylo dobré onu hru otestovat ještě jiným antivirovým programem třeba na jiném PC

anonymka*
hodnocení

Díky aspon vím že by ta hra moha být v pořádku.

kato*
hodnocení

0x

Antivir trojana dá do truhly,nebo rovnou smaže a hrajete dál. :) Na otestování skuste eset.cz/... . Po dobu testování Esetem on line si raději vypněte antivir co máte nainstalovaný v počítači,ať si navzájem nehlásí chybu.

anonymka*
hodnocení

Jo děkuji . Ale už to ani nepotřebuju bo nemám správný operační systém .. Ale jinak díky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]