Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najdu Access

Od: ikon odpovědí: 6 změna:

Jsem začátečník a potřebuji vytvořit tabulku v databázi access. Kde najdu u Microsoftu program access když mam word a excel a další 2007.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav*
hodnocení

0x

A kdepak se vzal Word a Excel, neni nahodou Acces stejne tak soucasti sady Microsoft Office?

juvla*
hodnocení

0x

Je potřeba mít instalační CD a doinstalovat pokud není v nabídce start. Ale ne všechny verze jej mají.

ikon
hodnocení

já nemam microsoft office, já to mam nainstalované zvlášt

juvla*

tak to nepujde. Jak říká lui asi Vám bude stačit excel, pokud ale nemáte instalační cd tak to taky nepůjde. Použijte Open Office. Navíc Access není moc vhodný pro začátečníka.

lui*
hodnocení

0x

Na obyčejnou tabulku Vám stačí Excel. Access je databázový program, na tvorbu obyčejných tabulek je nevhodný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]