Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na propojení pc

Od: karel1711* odpovědí: 6 změna:
jdou propojit 2 pc mezi sebou a přenést data a soubory z 1 do 2?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přes síťový překřížený kabel. Po nakonfigurování se vytvoří ta nejmenší počítačová síť.

Přes normální síťový kabel za pomocí switche.

Pomocí speciálního USB kabelu.

karel1711*
hodnocení

specialní usb kabel je co?

Něco takového:

svethardware.cz/...

Ale to jsem uvedl jen jako možnost. V dnešní době bych vytvořil normální počítačovou síť. Síťové karty mají snad všechny PC a cena za kabel je v řádu desetikorun.

karel1711*
hodnocení

já tady nejaké kabeli mám jak vypadá ten kabel a kam se zapojuje? Je třeba mít ovladáče?
To nemuze by nejaky kabel ale jeden zcela kokretni. na prime propojeni potrebujes prekrizeny sitovy kabel. Ve vlastnostech sitoveho pripojeni pak na jednom PC zadas adresu 192.168.1.1, na druhem 192.168.1.2 a na obou stejnou masku 255.255.255.0. Pa nastavis ktere slozky se maji sdilet a je to. V pripade pouziti neprekrizeneho kabelu buse potrebovat navic hub ci switch nebo i router.
karel1711*
hodnocení

me jde jen o to abych z 1 hdd přenesl do 2 antivir avast

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]