Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžou na mě přijít pomocí IP?

Od: navstevnik* odpovědí: 19 změna:

Zdravím,

když mám pevnou (stálou) IP adresu (aspoň myslím, ale zatím co jsem se díval, tak ta adresa je pořád stejná), můžou na mě přijít pokud používal nelegální soft?

Jde o to, že třeba pokud se ten program nějak připojí na stránky té společnosti třeba kvůli aktualizacím nebo registraci atd.

Mám vše včetně OS legální, ale zrovna photoshop ne...

Chystám se jej koupit v té levnější studenské verzi, ale až budou peníze, takže do té doby to musím řešit takto...

Můžou pomocí IP adresy zjistit moji adresu a "totožnost"?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Víceméně ekvivalentní photoshopu je gimp, který je zdarma. (locece gnu, tuším.)

alf*
hodnocení

1x

když budou chtít tak ano. Celé je to složité, a jsou tam nějaká ALE ovšem v principu ano, mohou.

hodnocení

0x

všechno je možné, taky záleží na tom, koho budou v Ostravě hledat , jestli tebe, nebo pijamanakoksi :(

xxx*
hodnocení

0x

90% lidí v ČR má PC z toho 80% má v PC nějaký ten nelegální soft. Kromě toho, že při odhalení je soft zablokován má problémy 0,0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001% lidí. Takže bych to nijak neřešil ;) Ani vydavatel to moc neřeší, spíš se zaměřuje na firmy tam už je pak problém.

bruk600*
hodnocení

0x

Dobrý den, podle IP adresy si vás bez problémů najdou. Možná to někdo neví, ale poskytovatelé internetu musí archivovat internetovou komunikaci svých dlientů. Pokud se podíváte na filmy Nepřítel státu a Síť, tak vidíte jen malý derivát možností našeho velkého bratra a to jsou filmy z doby, kdy technologie byly ještě "mladé". Na druhou stranu nejhorší smrt je na "vyplašení" a licenční podmínka SW firem jsou postaveny tak, že 100% uživatelů jsou více či mémě piráti. Postihováno není tedy užívání nelegálního SW, ale jeho ditribuce. Mimochodem, nevím proč se tady veřeně přiznáváte k vědomému používání nelegálního SW. :D

navstevnik*
hodnocení

No já jen nepoužívám a vše mám zatím legálně, ale u PS bych to takto potřeboval řešit, dokud nebou peníze na tu legál licenci...

magdon*
hodnocení

0x

používejte program při vypnutém Internetu a neaktualizujte.

buss
hodnocení

0x

Jistě že ano. Je s podivem, kolik lidí si to neuvědomuje a klidně třeba posílají "anonymy". Jako s mobilem ...
Je-li počitadlo pověšeno na intu, tak ho projedou a mají co v něm je, pak by museli přijít a .. ukažte zda je to legální.
Ostatně i na intu jsou weby, kde vám to ukáže... Nejlépe používat jen pro sebe, vlastní potřebu! A to není něco frí?
Nebo další počitadlo bez přístupu na int..., tím se špiclování omezí.

rv*
hodnocení

0x

Nainstalujte si ZoneAlarm a zakažte programům posílat cokoli přes internet.

hodnocení

0x

Nainstaluj si firewal tam můžeš zakázat komunikaci programům kterým chceš. Budeš se také divit co programů ti komunikuje s internetem. Každý by si to měl zkusit, aby věděl jak jsou ukecaný samozřejmě i legální programy.

navstevnik*
hodnocení

No jiank mi jde také oto, že to je vlastně nevýhoda pevných/stálých IP adres. Kdybych měl po každém připojení jinou, tak bych byl tím pádem v pohodě. Nebo ani tak ne?

I neverejna adresa je stala, ale neni primo dostupna z internetu. Dohledatelny jsi i tak, je to nubude tak jednoduche jako v pripade verejne IP.

hodnocení

0x

Při startu WIN XP se mi stále zobrazuje nabídka na rozjetí aplikace Windows Genuie, ale já dávám stále volbu STORNO. Je možno někde tuto aplikaci odinstalovat nebo zarazit její spouštění?

jarinm6*

vypnout aktualizace a nebo tuto aktualizaci zakázat... a znovu již nepřipomínat

Neví někdo, která aktualizace to je? Nebo mám zakázat všechny už nainstalované?

xxx*

Všechny pro operační systém.

jarinm6*
hodnocení

0x

normálně se ničeho neboj...internet můžeš mít zapnutý...jen když máš pirátskou verzi, tak neaktualizuj...jinak vše v pohodě...

xxx*

Zajímavé spoustu lidí má pirátskou verzi a normálně aktualizuje *andel* Jak to asi dělají? *ua*

jarinm6*

víš, existuje spoustu pirátských verzí a záleží jak která je vytvořená, podle aktualizací protože některé softwarové firmy si dávají do aktualizací průzkumník pravé verze a pak záleží jak je pirátská...jestli už předělaný software, nebo druhá možnost pravé original klíče, přihlašovací jména...hesla... *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]