Nejste přihlášen/a.
Mam takovy problem potrebuji pomoc s hrou kdyz to chci rozbalit pise mi to presne tohle:pro pokracovani extrakce je potreba nasledujici cil archivu(a pod tim je) vlozte disk s timto dílem a stisknete OK potrebuji pomoc budu si vazit kazde odpovedi dekuji
Máte pouze staženou část archivu (třeba jen .part1). Stáhněte si další části té hry (part2, part3,atd.).
Odkud jste hru stahoval?
V jakem je to archivu? Zkontrolujte nazvy souboru tak, aby sli po sobe a umisteni v jednom adresari. Zkontrolujte velikost archovu. Mela by byt stejna az na posledni soubor. Cokoli, co je mensi indikuje chybu stahovani. Winrar vetsinou po chybe vypise report, ktery archiv je spatny, tak zkute stahnout znovu soubor, u ktereho Vam to pise, ze ho nemuze najit.
Dozvedel jsem se ze to mam rozbalit v deamonu ale asi s nim neumim praccovat nevim co stim kdyz jsem se dival na netu tak vzdy byly soubory odrarovane pomozte
zkus to rozbalit v 7zipu a pak to možná budeš muset zpustit v Daemon tools lite , který vytvoří virtuální mechaniku (třeba Jednotka DVD-ROM (F v který tu hru rozchodíš
Jejda, to jsou zase rady a porady...
- pokud stáhnete jeden soubor ve více částech, je třeba vědět, čím byl zkomprimován a rozdělen (RAR, ZIP, WC, TC), většinou se to pozná podle přípony souborů.
- pak odpovídajícím programem soubory spojit a rozbalit do cílového adresáři, výjimečně je nutné použít dva nezávislé programy.
- zjistit, co nám v cílovém adresáři vzniklo.
Pokud je to struktura adresářů a souborů, většinou najdeme spustitelný soubor, kterým spustíme program nebo instalaci. Pokud je tam jeden soubor (*.iso, *.nrg), bývá to obraz CéDéčka a potom použijeme Daemona a tento obraz mu přiřadíme. Ve virtuální jednotce CD či DVD pak vidíme obsah tohoto CéDa a opět hledáme nějaký spustitelný soubor, kterým program spustíme nebo nainstalujeme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.