Mám nově nainstalovaný (před měsícem) 64 bitový systém Windows 7. Nedávno jsem si všiml, že se mi ve složce C:Usersmé jméno objevil (i přes zakázané zobrazení skrytých složek) soubor DAT s názvem NTUSER.DAT a s velikostí 7,75 MB, který nelze odstanit. Objevil se aniž bych nainstaloval cokoliv nového na můj PC. Prostě včera po zapnutí tam vznikl. Už jsem se s tím setkal, je to nějaký profilový datový soubor, který jsem už jednou kdysi z PC odstranil (pomocí softu k těmto účelům) a zmizel mi komplet můj profil (plocha, dokumenty, obrázky, atd.) Nevíte, proč se toto děje? Z jakého důvodu? Moc děkuji a přeji hezký den
Děkuji za odpověd, ale já se neptám, jak ten soubor odstranit, píši tam, že vím zhruba o jaký soubor se jedná a co se stane po odstranění, píši tam, že je to soubor, který je za prvé: viditelný a ne jak má být, tudíž skrytý a za druhé, že je tam, kde nemá být. A má otázka zněla: Ví někdo, co to způsobilo, nebo z jakého důvodu se tento velmi častý jev děje? Děkuji a přeji hezký den všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.