Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu jak odstranit soubor win RAR ZIP archiv. Mám na mailu fotografie a chtěla jsem si je uložit do složky. Špatně jsem něco odklikla a fota se mi uložila do RAR ZIPU, kde je uvedeno, že to je placené. V případě, že to nechci, musím soubor odstranit. Zkoušela jsem to, ale nejde mi to. Prosím poraďte mi , jak jej odstranit. Děkuji.
win rar sice placenej je ale neznám nikoho kdo by ho někdy zaplatil a má ho každej
odstranit pujde určitě třeba zítra po spuštění pc
Já tomu moc nerozumím. Soubor s extenzí zip je prostě soubor, ten by neměl být problém odstranit, na druhé straně nevím proč, to není nic proti ničemu. winrar je program, který komprimuje/dekomprimuje; primárně používá formát .rar, do kterého by soubory implicitně zkomprimoval, i když samozřejmě pracuje i s ostatními běžnými formáty. Ten se vám tam ale jen tak neobjeví, ten jste si musela někdy nainstalovat. Jak se přesně jmenuje ten soubor, který vám dělá starosti? Já bych čekal něco jako foto.zip. A jste schopna ten soubor otevřít?
Nejpravděpodobnější se mi vidí, že jste odklikla uložit všechny přílohy no a ony se pochopitelně uložily zkoprimované, jednotlivě to mailery neuměí. Jak přijímáte poštu? pomocí pošťáka, a jekého? nebo z webovského rozhraní? v tom případě jaký máte účet? Seznam, google mail...?
Všechno jste udělala dobře ,stáhla jste si soubor win. rar nebo. zip do složky .Tam na tento soubor klikněte pravym tlačitkem myši a pak levým klikněte dle šipky na obrázku , a hned vám přibyde soubor se stejným názvem který obsahuje již rozbalený obsah (fotky) .Pokud se při tomto procesu objeví hláška že musíte zakoupit licenci win rar tak na ní klikněte na zavřít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.