Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se taky jednou na něco zeptat. Čas od času se mi otevře okno s nabídkou, abych si nainstaloval Explorer 8 a přitom jej mám už instalovaný. Nejde to nejak zatrhnout. jsem v tom laik. Děkuji.
Zvláštní, jste si jistý, že tam máte Internet Explorer 8? Nemáte tam náhovou Internet Explorer 7?
Kdyžtak by nebylo na škodu zkontrolovat počítač online programem Windows Live One Care.
Jak zacházet s online programem Windows Live OneCare?
Online program Windows Live OneCare spustíte tak, že otevřete internetový prohlížeč Internet Explorer a zadáte do adresního řádku (kam píšete, kterou stránku chcete navštívit) tuto adresu › onecare.live.com/....
Udělejte kompletní kontrolu. Během této kontroly můžete dále s počítačem pracovat, nicméně doporučuji před spuštěním kontroly zavřít všechny spuštěné programy a klidně i pozastavit antivirový a antispyware program. Firewall není nutné vypínat.
Windows Live OneCare zkontroluje počítač na přítomnost malwaru (tj. viry, červi, trojští koňové, atd.), vyčistí disk od různých zbytečných souborů (nemusíte se vůbec bát o své, fotografie, hudbu, filmy a další dokumenty), defragmentuje disk a udělá celkovou optimalizaci počítače, čímž dojde k jeho zrychlení a opravě některých problémů.
Děkuji za odpověď. Mám nainstalován skutečně IE 8. Chtěl jsem jen to oznamování o výhodách všelijakých doplňků IE8 nějak zakázat. Mám dojem, že tam nemám všechno co IE nabízi nainstalováno a proto mně to stále připomíná a nabízí. Možná se ale mýlím. Jinak to vždy zavřu a je klid. Jen jsem chtěl to upozrňování odstranit definitivně. Dík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.