Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na funkci DLNA?

Od: alexandra111* odpovědí: 5 změna:

Koupila jsem si multimediální centrum LGMS400H,na kterém si přehrávám filmy,které mám na externím HDD.Je tam ale funkce DLNA a já nevím jak na to.Na diskuzním foru u tohoto výrobku mi nikdo neodpověděl,tak třeba mi poradíte tady. Do LG jsem strčila kábel a do routru u počítače druhý konec.Podle návodu se mi to v LG povedlo,ale je tam prázdná složka,takže je mi jasné,že musím něco vytvořit v počítači,ale nevím co a jak.Mám Windows7.Skuste mě někdo polopaticky navést krok za krokem,co mám kde zadat,ať si můžu filmy prohlížet i z počítače.Myslím filmy,které mám ve složce v počítači.A jestli to jde nějak kopírovat do toho přístroje.Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ono je to na delší povídání. Doporučuji ti obeznámit se alespoň s originálním návodem, kde je to na straně 41 popsáno:

lg.com/...

alexandra111*
hodnocení

Přesně,jak je to na straně 41 jsem to udělala.Tam je to v pořádku,ale já potřebuji vědět,co mám udělat v počítači.

raduz*
hodnocení

0x

nemam doma ani jedno, ale tipl bych si, ze to pujde ovladat pres prohlizec, adresu, co co nej napsat, bych hledal v manualu..

doplněno 16.03.11 20:53:

presne jak jsem rikal - tady mate navod v cestine, jak na to:

mirrorservice.org/...

doplněno 16.03.11 20:55:

Konkretne stranka 7 - Přístup na LG menu

hodnocení

0x

Nevim jak u tohoto, ale jiný přistroj který jsem nastavoval komunikoval po ftp- tedy třeba total commander a tam je ftp připojení. Nebo prohlížeš a místo http je ftp a ip adresa přístroje. Zkus, uvidíš...hádám ;)

raduz*
hodnocení

0x

napsat ip adresu pristroje do Vaseho oblibeneho prohlizece... Kde ji zjistite mate napsano bud u meho prvniho prsevku nebo v odkazu co posilal kolega

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]