Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení hdmi pc-tv

Od: tekooman* odpovědí: 11 změna:

pěkný večer všem, chtěl bych se zeptat, propojil jsem notebook hdmi kabelem s tv, obraz přehrává ale bez zvuku, při odpojení hdmi kabelu zvuk v notebooku hraje, ale po připojení nehraje zvuk ani v notebooku ani v tv, nemůže mi někdo poradit? předem díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Musíte to nastavit v přehrávači.Co používáte za přehrávač vlc,wmp?

tekooman*
hodnocení

předráváno v programu windows media player, používám windows7

jofa*

Možná se mýlím, ale některé grafické karty nemají na HDMI audio. Audio se musí propojit zvlášť s tv. Taky jsem to tak jednou propojil HDMI a zvuk jsem musel propojit zvlášť.

tekooman*
hodnocení

a dá se nějak zjistit, jestli moje grafická karta má na hdmi audio?

zajixxx*

jofo, tak přoč se tazateli na NTB vypne zvuk? :D Když HDMIjeho note, se zvukem nepodporuje?

jofa*

Kdybych to věděl, tak to napíši. Ale, že nejde zvuk HDMI kabelem, tak pokud vím, tak to je v mnoha případech možný. Proč se vypne, to fakt nevím. Mne prostě taky nešel. PC s grafikou Ati Radeon 3870X2

tekooman*
hodnocení

i kdyby zvukovka hdmi nepodporovala tak cim bych zvuk propojil? jedine pres sluchatka jinak zadny jiny vystup nemam, jen usb, notas mam 2 mesice stary, tak jsem predpokladal ze hdmi bude slapat vpoho i se zvukem

jofa*

Určitě ti odpoví zkušenější a možná, že stačí někde něco v nastavení. TV asi audio cinch vstup nemá( jedině na vstup scart a tam jen audio cinche), nebo jiné audio komponent se vstupem aux.

doplněno 16.03.11 21:04:

alza.cz/...

doplněno 16.03.11 21:06:

Zapojit ze sluchátkového výstupu na cinch červený -bílý a nastavit-na redukci input.

doplněno 16.03.11 21:09:

alza.cz/...

Z noťasu do redukce.

tekooman*
hodnocení

mozna by me stacilo kdyby zvuk hral alespon z notasu nemusi hrat z tv, to by neslo?

jofa*

Pokud ten zvuk nedostaneš HDMI kabelem do tv, tak tímto výše popsaným propojením, ti to bude hrát v tv jistě.

Tak jsem to musel jít vyzkoušet a postup je názorný.

Jděte do START a OVLADACI PANELY v těch otevřete ZVUK

tam bude "reproduktory" výchozí ,tak zadejte jako výchozí zadejte tu druhou variantu (víc jich tam nebude) je tam znázorněna jako TV připraven tak ji dejte jako výchozí ,no a OK a už tu jede.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]