Nejste přihlášen/a.
pěkný večer všem, chtěl bych se zeptat, propojil jsem notebook hdmi kabelem s tv, obraz přehrává ale bez zvuku, při odpojení hdmi kabelu zvuk v notebooku hraje, ale po připojení nehraje zvuk ani v notebooku ani v tv, nemůže mi někdo poradit? předem díky
Možná se mýlím, ale některé grafické karty nemají na HDMI audio. Audio se musí propojit zvlášť s tv. Taky jsem to tak jednou propojil HDMI a zvuk jsem musel propojit zvlášť.
jofo, tak přoč se tazateli na NTB vypne zvuk? :D Když HDMIjeho note, se zvukem nepodporuje?
Kdybych to věděl, tak to napíši. Ale, že nejde zvuk HDMI kabelem, tak pokud vím, tak to je v mnoha případech možný. Proč se vypne, to fakt nevím. Mne prostě taky nešel. PC s grafikou Ati Radeon 3870X2
i kdyby zvukovka hdmi nepodporovala tak cim bych zvuk propojil? jedine pres sluchatka jinak zadny jiny vystup nemam, jen usb, notas mam 2 mesice stary, tak jsem predpokladal ze hdmi bude slapat vpoho i se zvukem
Určitě ti odpoví zkušenější a možná, že stačí někde něco v nastavení. TV asi audio cinch vstup nemá( jedině na vstup scart a tam jen audio cinche), nebo jiné audio komponent se vstupem aux.
doplněno 16.03.11 21:04:doplněno 16.03.11 21:06:Zapojit ze sluchátkového výstupu na cinch červený -bílý a nastavit-na redukci input.
doplněno 16.03.11 21:09:Z noťasu do redukce.
Pokud ten zvuk nedostaneš HDMI kabelem do tv, tak tímto výše popsaným propojením, ti to bude hrát v tv jistě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.