Zdravim,Poridil jsem si novou pc sestavu, a slozil si ji. Problem vsak nastal pri instalovani systemu, kde mi inst. program nechce najit disk Seagate Barracuda 7200.12, resp. obcas ji vidi, ale format nedovoli.Stejny v Biosu, obcas ho uvidi, a pri naslednem pokusu o format uz opet ne.Nevim si rady, dokaze mitu nekdo pomoct? MB je Asus M4A77T/usb 3, Win. 7.predem dekuji.
Podívej se na stránky výrobce motherboardu / PC a nainstaluj si nejnovější updade na Bios. Poblém jak píšeš je i v Biosu, takže s tím nebude mít windows cokoli společného. Zkus zkontrolovat, jestli maš dobře zapojený ata/sata kabel do HDD a napájení, popřípadně kabel prohodit třeba s DVD mechanikou.
liptajs*
Problem byl ve firmware v disku samotem, pry tohle obcas delaji.. vyresil jsem to zatim reklamaci u prodejce vymenou za jiny disk.Diky za odpovedi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.