Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novy disk se nezobrazi pri inst. Windows

Od: liptajs* odpovědí: 5 změna:
Zdravim,Poridil jsem si novou pc sestavu, a slozil si ji. Problem vsak nastal pri instalovani systemu, kde mi inst. program nechce najit disk Seagate Barracuda 7200.12, resp. obcas ji vidi, ale format nedovoli.Stejny v Biosu, obcas ho uvidi, a pri naslednem pokusu o format uz opet ne.Nevim si rady, dokaze mitu nekdo pomoct? MB je Asus M4A77T/usb 3, Win. 7.predem dekuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel1711*
hodnocení

0x
tak tento problém mám taky. Já těch hdd mám víc a nejde mi tam nainstalovat system. Už mě to přestalo i bavit.

ladinpraha*
hodnocení

0x

A máš ho nastavený jako Master? A nastavení v biosu je OK?

liptajs*
hodnocení

Nemam, protoze se mi tam nezobrazuje, jinak je to nastaveny tak jak ma..

hodnocení

0x

Podívej se na stránky výrobce motherboardu / PC a nainstaluj si nejnovější updade na Bios. Poblém jak píšeš je i v Biosu, takže s tím nebude mít windows cokoli společného. Zkus zkontrolovat, jestli maš dobře zapojený ata/sata kabel do HDD a napájení, popřípadně kabel prohodit třeba s DVD mechanikou.

liptajs*
hodnocení

Problem byl ve firmware v disku samotem, pry tohle obcas delaji.. vyresil jsem to zatim reklamaci u prodejce vymenou za jiny disk.Diky za odpovedi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]