Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,před nedávnem jsem přeinstalovával win XP a od té doby nejde obraz u spouštěného videa.Obraz je černý,ale zvuk je v pohodě.Při spouštění videa ze stránek youtube,nebo sportovních stránek je vše v pořádku.Bude to určitě nějaká kravina,ale já se s tím trápím.I u některých her (při animacích mezi misema ) obraz skáče,nebo se tvoří pruhy.Už jsem zkoušel nějaké kodeky,ale zatím marně.Nakopněte mě tošku - Předem děkuji.
kodeky budou ten zvuk bez obrazu - doporučuju nainstalovat XP Codec Pack. Ty pruhy ve hře může způsobovat špatně nainstalovaná graf. karta...
instalace xp codec a nic, original dvd ro přehraje v klidu...stažené avi černo.zkusím stahnout jiný film a zkusím.Ale po vypálení funguje (na TV)
doplněno 15.03.11 09:36:Ještě jsem zapoměl dodat,černě to přehrává i videa v e-mailech
V jakém přehrávači video přehráváte?
Já bych udělal následující
1. odinstaloval všechny stávající balíky kodeků /XP codec pack je podle mého názoru celkem mizerný balík, existují mnohem lepší balíky/
2. stáhnul a nainstaloval program CCleaner - s ním bych vyčistil registr a disk
3. stáhnul a nainstaloval Windows Media Player 11 /nejlépe přes Windows Update nebo Microsoft Update/
4. stáhnul a nainstaloval K-Lite Mega Codec Pack 7.0 a držel se obrázku níže (tam je ukázáno, jak dobře nainstalovat kodeky)
5. spustil přehrávání
Například zde můžete stáhnout nejnovější verzi kodeků K-Lite → codecguide.com/... Tam pak vyberete odkud stahovat.
A pokud by jste stáhnul a nainstaloval starší verzi /třeba ze Slunečnice.cz nebo Stahuj.cz/, tak by se taky nic nestalo.
Tak taky nic,restartnul jsem po instalaci komp a zase černý obraz,musí to být někde jinde.Nemohl jsem někde něco zakázat? jsem už hotovej,ale vím že to bude nějaká kravina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.