Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook fotky na ploše

Od: berivo® odpovědí: 1 změna:

mám dva počítače,jeden stolni a jeden notebook,a mám dotaz,když jsi přetáhnu z počítače fotky do noteboku ,tak když je dám na plochu notebooku,nejsou zaostřené.mám windows xp,grafika tam je 128 mb .operační pamět 512mb,notebook používam jen na net a pracovně.chtěl by jsi časem pořídit windows 7,takže budu muset vyměnit pamět za větší,to vím,ale proč jsou fotky nezaostřené.mám vyměnit i grafiku.notebook dell d600

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jestli Vaše pc zvládá rozlišení třeba 1920x1080 a monitor full HD no a na notebooku máte rozlišení 1400x1050 tak fotka musí vypadat rozostřeněji protože je znázorněna v nižším rozlišení.Jinak měnit grafiku v notebooku se nevyplatí ,zřejmě by bylo potřeba vyměnit víc vnitřností a nato že tento notebook se dá pořídit kolem 5000 - 6000,- tak se investice nevyplatí.

Ale je možný že je potřeba jen něco přenastavit , třeba poradí ještě někdo .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]