Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Solidní poskytovatel internetu?

Od: york* odpovědí: 6 změna:

Před 11lety jsem uzavřel smlouvu s Volny.cz.. (pevná linka) Dnes když mám jistý problém s připojením, tak jsem kontaktoval Volny.cz , tam mne dali jen mejlovou adresu na firmu Economia( nějaký vydavatel tisku atd. maj. Bakala), že to provozují oni.Asi to prodali. Když je kontaktuji, tak dělají mrtvého brouka. Není lepší si najít něco solidnějšího? Nijak se o to nezajímám a přehled nemám.Poradíte? Zajímá mne oblast Vysočina. díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Oblast vysočina, to je nic neříkající. Záleží co si představuješ... wifi? kabelovka? ADSL? Rychlost? Může být fup? Zkus se podivat třeba na www.internetprovs/... a tam je databáze wifi podle oblastí-měst. ADSL to je asi jasné, musíš mít pevnou linku a případně se na O2 zeptat na dostupnost, případně alternativní poskytovatel. Kabelovka, zase, pokud ji máš a podle místa, nejčastěji UPC

york*
hodnocení

Snad píšu pevnou ne? Ty obecný fráze psát nemusíš, ty znám. Já chtěl osvěčený typ . Nic víc, nic míň.

alf*

osvědčený typ je ADSL, drát ničím nenahradíš, nakonec, to asi dobře znáš.

Pokud chceš tip, tak buď zůstaň u Volného který přešel pod O2 nebo přejdi pod O2.

dsl.cz/...

Já přešel asi před měsícem, to ještě nebyl znám ten konec a zatím spokojenost, nakonec mi to zdejší poradili. A ještě je to za polovic. Vlastně Volný byl stejně O2, jen přeprodaný, navíc tam, pravda, byla pevná IP. Tu jsem ale za ty roky stejně nikdy nepotřeboval.

Ne, nepíšeš. Píšeš jen, že teď máš připojení od volny, nebo jsi se na ně chtěl připojit.

Konkrétně, tak ok, jdi k O2.

lui*

Nejsem sice jejich zákazník, mám Vodafone, ale nedává internet po pevný lince taky T-Mobile?

york*
hodnocení

Tak Volný.cz automaticky přejde pod O2 a je rozhodnuto . Ale ještě toto: když na Volný.cz se dostanu na tech. podporu, tak jim nahlásím vše z 11let staré smlouvy resp. Nastavení konta a oni o mně udajně nic nevědí, tak se mnou nic nevyřeší. Je fakt že za 11 let mám třetí PC a co při dávání do provozu každého počítače technici dělali nevím, nikdo se na nic neptal a jestli tam nastavili nějaký jméno nebo heslo jiný nevím. Prostě nevím jak zjistit poskytovatele a ani tedy nemohu nastavit Outlok. Je to těžký!

doplněno 15.03.11 15:22:

nereagovat- vše již vyřešeno díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]