Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poskozeni lcd notebooku

Od: jalsa odpovědí: 2 změna:

Dobry den zajimalo by me jestli jsem mohl poskodit lcd notebooku kdyz jsem ho cistil vodou a papirovym kapesnikem a jeste hadrem a nejdriv jsem to zkousel prstem. Diky za odpoved.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vodou ani papírovým kapesníkem se LCD nečistí. A prstem a hadrem už vůbec. Jsou na to speciální ubrousky a čistící tekutiny. Pokud jsu té vody nepoužil moc, tak jsis maximálně mohl ten monitor poškrábat. Pokud jsi hodně zatlačil, mohlo dojít i k vážnějšímu poškození.

spotrebak.itek.cz/...

zajixxx*
hodnocení

0x

To se nás ptáš? , tak je ten LCD požkozený? nebo není? jestli je tak kde, a co? zjistíme cenu nahradního LCD. Nebo se ten NTB bojíš zapnout? *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]