Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dnes jsem objevil patch, který do fifa 13 přidá českou a slovenskou ligu. Jenže se mi ho ještě nepovedlo nainstalovat a nevím proč. Veškeré předchozí patche, na jakoukoliv fifu jsem nainstaloval bez problému ale tady ten nejde.
Chtěl bych se zeptat jestli se tu nenachází někdo, kdo s tím má zkušenosti a věděl by jak to zprovoznit. Ptal jsem se i na stánkách fifa.cz, ale boužel mi nikdo neodpověděl. :-/
Není od věci ještě připomenout že mám originální verzi hry.
Přidávám i odkaz na patch- fifa.cz/...
1. Nainstaluj normálně ten patch. Mělo by ti to na konci vyhodit error, což je ok, normálně zavři.
2. Jdi do té svojí C:Program Files (x86)Origin GamesFIFA 13 .. A měl bys tam najít regenerator. Klikni na něj pravým, dej spustit jako správce.
3. Regenerator se spustí, je to italsky, ale to neřeš. Odklikej všechny ty chlívečky na zelenou barvu. (když se objeví červená, klikni podruhé )
4. Až to budeš mít celý zelený, klikni na GO a čekej, dokud se to celý nedokončí. Jakmile ta čára dojede a objeví se tam na výběr nějaký italský kraviny, už nic nevybíráš a dáš jen exit, protože je hotovo.
5. Pak ještě najdi Dokumenty/FIFA13 a soubor squads smaž.(Můžeš si ho zálohovat klidně, ale ať není v té složce).
6. Hra by ti měla jít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.