Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s monitorem?

Od: karel1711* odpovědí: 15 změna:

složil jsem si nový pc,ale nechce mi spustit monitor. zkoušel jsem i vyměnit grafické karty,ale výsledek je stejný. na monitoru mi to píše NO SIGNÁL DETECTION

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A není grafický výstup ještě i na základní desce?

karel1711*
hodnocení

všechno jsem prohledal na zd nic není jinak kde by to tak mohlo být?

doplněno 14.03.11 11:29:

a taky když ho vypnu tak nepatrně jakoby píská na z.desce

Jaké máš základní desku (výrobce a označení)

karel1711*
hodnocení

KuDos.7x oznaceni QDI

Když jsi psal nový, myslel jsem, že bude opravdu NOVÝ. Ale stavět nový PC z 10 let staré desky... No nevím. Tam může být chyba v čemkoliv. Takže by to chtělo jednotlivé komponenty tvého počítače vyzkoušet v jiném PC, jsou-li vůbec funkční.

karel1711*
hodnocení

SPIDER JA VIM ALE TO VSE JSEM ZKUSIL A DELA TO PORAD

rv*
hodnocení

0x

1. Ověřit, jestli vůbec probíhá BOOT - po zapnutí PC rozsvícení ledky u DVD, diskety, HDD aktivita.

2. Je-li zapojen reproduktor v PC lze z počtu pípnutí usoudit na zdroj problému (špatně usazená paměť, procesor)

karel1711*
hodnocení

LED NA DVD OK NA HDD NENI ALE JE NA HDD JAKO TAKOVÝ(ZE SPODU HDD A TA BLIKÁ) DISKETA TAM NENÍ A PROCESOR TAM SEDL TAK JAK TAM MA BYT

A TO PIPNUTI JE SLABE SPISE JAKO BZUCENI. NEDELA TO KDYZ HO SPUSTIM,ALE KDYZ JA VYPLEJ

doplněno 14.03.11 14:08:

A JDE TO JAKOBY ZE ZAKLADNI DESKY

Jaký je tam CPU, grafika a paměti?

karel1711*
hodnocení

CPU 1.9ghz grafika 512,ram ddr 1g

Spis bych uvital vyrobce a model. Frekvence a velikost pameti moc nepomuze.
karel1711*
hodnocení

RAM Pml procesor intel pentium 4 grafika cgn-666 tvd

rv*
hodnocení

0x

vydává PC repro po zapnutí nějaké pípnutí? Ne něco na desce, ale repro ve skříni PC. Je repro vůbec zapojené? Je-li, pak

poradte.cz/...

karel1711*
hodnocení

vsechno je zapojene ale trochu se to hnulo už monitor jede ale jakmile se zacne spoustet system tak odpoji se stejnou hlaskou NO SIGNAL

karel1711*
hodnocení

závada je odstraněna.chyba byla ve zdroji respektivě v jedné z napájecích větví. jinak děkuju za pomoc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]