Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Dnes jsem se díval jak správně renderovat videa ( v 720p a bez černých pláten v okraji videa).
Na renderování Používám Program Windows Live Movie Maker.
Vložil jsem video... A podle rad jsem začal renderovat na Širokrouhlí atd...
Video jsem Uploudl na YT. Jenže se co nestalo. Na okrajích se vyskytli černé pásy a video nebylo v 720p...
Přemýšlel jsem že by to mohlo být tím že mám obrazovku na Standartní 4:3 A ne na 16:9 Tedy že mám čtvercovou obrazovku..Nevíte jak u mého Pc (obrazovky) Nastavit tak aby jsem to měl na 720p ( v pěkné kvalitě) A bez černých čar?
Děkuji...
Víš co zkus to rendrovat v něčem jínem - sonny vegas pro 11.0 . Jak? Vložíš video sestříhaš atd a pak v levem horním rohu je FILE -> RENDER AS -> pak tam si napíšeš název atd pak je tam taková tabulka tam sjedeš dolu a tam je (něco) video a tam to rozklikneš a tam už si vybereš kolik chcesš p a rozlišení pokud to nepujde zkus natačet Frapsem
download na sonny vegas pro 11.0 : slunecnice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.