Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wow - wtlk

Od: lukas233* odpovědí: 3 změna:

Ahoj , mám problém s patchema , stáhnul sem WTLK a hned z patche 3.2.0 se to stahuje na 4.0.0 .
Tam mají odkaz kde mám ty patche stáhnout 3.3.3 a já potřebuji patch 3.3.5a ( 12340)
server : wotlk.posterus.cz/...
patche : a.wirebrain.de/...
Poradíte někdo kde stáhnu patch t 3.3.3 na 3.3.5a? Děkuji..

doplněno 13.03.11 08:47:

tam to mají jen po patch 3.3.3

Wow - wtlk

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkus tady:

Patch 3.3.3a na 3.3.5 a 3.3.5 na 3.3.5a
edisk.cz/...
edisk.cz/...

zajixxx*
hodnocení

2x

Většinou když chceš hrát na cracknutých severech tak to opatchuješ ručně a né přes offic instalátor který vždy stahuje aktuální patch...

Na této stránce je to popsáno detailně, i s odkazy, stímto webem se mi to povedlo :) drahy.com/... Akorát nebudeš stahovat ten D. program, a změníš si realmlist

lukas233*
hodnocení

Ale mám další problém .. mám stáhnutý patch chci to pustit klikám na to , a nechce se to pustit nevíte jak na to?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]