Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

INSTALACE DVBT-USB EVOLVE MARS

Od: taipan odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.Nainstaloval sem dvbt-usb evolve mars a když to otevřu tak se mi tam objeví tohle(viz ten první obrázek a dál se nedostanu.Pak se mi to povede otevřít pravým tlačítkem myši,to se dostanu až k instalaci programů,ale skočí mi tam zase tohle(viz druhý obrázek.Zkoušel sem to celý odinstalovat a znova nainstalovat a je to to samý.poradíte mi někdo?Díky

INSTALACE DVBT-USB EVOLVE MARS

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.To máš nainstalovaný software.Otázkou je jestli PC rozpozná po zasunutí tuneru do usbéčka nový hardware.Program hlásí,že tam není.

taipan
hodnocení

to se mi objevi na ploše dole ikona,že je nalezený nový hardware,ale pak se tam objeví,že pravděpodobně nebude pracovat správně,že došlo k chybě.toto je ten druhý obrázek

INSTALACE DVBT-USB EVOLVE MARS #2
celp*

Jaká je konfigurace PC?

taipan
hodnocení

windows xp.2,7 procesor.2gb ram.ja tomu moc nerozumím

celp*

Port je USB 2.0?Pokud ano je potřeba nainstalovat ovladače pro zařízení.

Taky jsem instaloval TV tuner, ale Pinacle a musel jsem si ze stránek výrobce stáhnout nové ovladače, dodávané s tunerem nefungovaly.

taipan
13.03.11 09:30
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]