Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvukoměr - software

Od: jakubd* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, jestli neznáte nějaký software, který by po nahrání (přes mikrofon) nebo při nahrávání určil, kolik decibelů objekt "produkuje"? Děkuji

JD

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Našel jsem ti něco na Androida, takže pokud máš na to telefon, můžeš měřit i venku:

cs.appbrain.com/...

hop®
hodnocení

0x

Nevím a neznám, ale tento SW pravděpodobně existuje, každopádně ho budete muset zkalibrovat podle používané zvukové karty, mikrofonu i použité kabeláže, aby ukazoval opravdu reálné hodnoty, nebude to tak jednoduché...

BTW: víte, že už jedna prastará Nokia (historicky srovnatelná s N5110) měla ve svém SW i hlukoměr? :)

jakubd*
hodnocení

No já to vlastně potřebuju, abych změřil hlučnost kolem projíždějících vlaků... :) Myslel jsem si, že bych to vzal normálně přes externí mikrofon... :) mobil s androidem bohužel nemám. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]