Nejste přihlášen/a.
Nevite nekdo, zda je mozne z Centrum.cz posilat emaily tak, aby se obrazek zobrazil hned pri nahledu na mail a nemusela se otevirat priloha? dekuji.
normálně, vložit obrázek, poslat. Jen v některých klientech nebo při určitém nastavení nebude obrázek hned vidět. Přes web rozhraní, konkrétně centrum, zobrazí náhled.
mohl bys to prosimte vysvetlit jak pro idiota, kam presne klikat a tak? pac jsem asi slepej ale zadny vlozit obrazek tam nemam
To by mě docela zajímalo, kde tu volbu máš, sondaw. Mě tedy nikdy nenapadlo vkládat obrázky přímo do mailu. Asi taky proto, že tu volbu tam nemám. Bavíme se o webovém rozhtraní mailu, nikoli o nějakém poštovním klientu...
Tenhle problém se tu řešil koncem loňského roku, jen to teď nemůžu najít. Výsledkem ale bylo, že bych musela přejít na Outlook a to zas z jiného důvodu nechci. Centrum neznám, ale na Seznamu to fakt nejde. Jedině někde uložit a do textu vložit link, nebo použít cizí obrázek tímto způsobem ( vložit link ). Patronka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.