Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na mail s obrazkem

Od: jarekk* odpovědí: 9 změna:

Nevite nekdo, zda je mozne z Centrum.cz posilat emaily tak, aby se obrazek zobrazil hned pri nahledu na mail a nemusela se otevirat priloha? dekuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
12.03.11 21:24
hodnocení

0x

ano

jarekk*
hodnocení

a jak na to?

alf*

normálně, vložit obrázek, poslat. Jen v některých klientech nebo při určitém nastavení nebude obrázek hned vidět. Přes web rozhraní, konkrétně centrum, zobrazí náhled.

jarekk*
hodnocení

mohl bys to prosimte vysvetlit jak pro idiota, kam presne klikat a tak? pac jsem asi slepej ale zadny vlozit obrazek tam nemam

sondaw*

Zdravím, otevři si zprávu, dej Odpovědět, nahoře Vložit>Obrázek

pravdomluvny*

To by mě docela zajímalo, kde tu volbu máš, sondaw. Mě tedy nikdy nenapadlo vkládat obrázky přímo do mailu. Asi taky proto, že tu volbu tam nemám. Bavíme se o webovém rozhtraní mailu, nikoli o nějakém poštovním klientu...

jarekk*
hodnocení

přesně tak, já to tam teda taky nemám.

zkoušel jsem i seznam.cz a tam je situace podobná.

patronka*

Tenhle problém se tu řešil koncem loňského roku, jen to teď nemůžu najít. Výsledkem ale bylo, že bych musela přejít na Outlook a to zas z jiného důvodu nechci. Centrum neznám, ale na Seznamu to fakt nejde. Jedině někde uložit a do textu vložit link, nebo použít cizí obrázek tímto způsobem ( vložit link ). Patronka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]