Nejste přihlášen/a.
prosím mám noutbook ( noví deska koupený ) a nemám wifi router zařízení , a potřeboval bych propojit počítače ,jednou se mi podařilo to zprvoznit ,tet už nevím jak :/ prosím porat te
Můžete například použít Sdílení připojení k internetu - do počítače dejte 2 síťovky, do jedné připojte internet a do druhé připojte kabel RJ-45, který spojí počítač a notebook.
Ale lepší je koupit switcher nebo právě router /nebo wifi router/
Pokud ti to nejde tak zkus ještě proxy, třeba proxy+, win proxy a další podobné. Na svojich stránkách mají přímo i návody, já tak lezl na net v dobách vytáčeného netu z druhého pc. Nevim kolik toho znáš okolo nastavení sítí, ale asi moc ne, jinak by jsi napsal nějaké informace. Doporučil bych ti aby jsi pozval kamaráda který by ti nastavil wifi router a měl by jsi to bez problémů a bez nutnosti běhu obou pc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.