Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych radu. Google chrome mi přestal přehrávat videa z youtube. Načteje to, spustí hudbu, ale obraz už nejde. Zkoušela jsem všechno možný, ale pořád nic. Přitom Opera, Mozila atd mi to v phodě přehraje.
Nevíte někdo co stím?
Nikdy nelze říct "Tohle je nejlepší". Vždycky něco má svý pro a proti.
A že by byla Mozilla Firefox nejlepší, to vůbec - načítání na jednojádrových procesorech při průměrném vytížení počítače trvá uherský rok, když je puštěno více záložek, tak žere neuvěřitelné množství paměti a co se týká bezpečnosti, není na tom úplně nejlépe, jak se říká, třeba ochrana proti malwaru šířícího se přes Facebook, atp. je mizerná, ochrana proti phishingu taky není nejlepší a dlaší ochrany jako click-jaking, to vůbec Firefoxu nic neříká. Ale zase celkem dobře odolává nájezdům hackerů.
Já mám nejraději Internet Explorer, Vy fatalwire Mozillu Firefox, někdo další Safari, někdo další Operu, někdo další jiný prohlížeč internetu. To je stejné jako s antiviry, jeden používá takový, druhý makový :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.