Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube vs Chrome

Od: faith* odpovědí: 4 změna:

Potřebovala bych radu. Google chrome mi přestal přehrávat videa z youtube. Načteje to, spustí hudbu, ale obraz už nejde. Zkoušela jsem všechno možný, ale pořád nic. Přitom Opera, Mozila atd mi to v phodě přehraje.

Nevíte někdo co stím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste přeinstalovat Adobe Flash Player. Nebo můžete Google Chrome odinstalovat, vyčistit registr a disk programem CCleaner a Google Chrome nainstalovat. Nebo můžete přejít na jiný prohlížeč /třeba právě Opera nebo jiný, třeba Internet Explorer/

hodnocení

0x

souhlasím tady s benou vyp*dnout se na google chrome je uplně na nic nejlepší je mozilla firefox

bena*

Nikdy nelze říct "Tohle je nejlepší". Vždycky něco má svý pro a proti.

A že by byla Mozilla Firefox nejlepší, to vůbec - načítání na jednojádrových procesorech při průměrném vytížení počítače trvá uherský rok, když je puštěno více záložek, tak žere neuvěřitelné množství paměti a co se týká bezpečnosti, není na tom úplně nejlépe, jak se říká, třeba ochrana proti malwaru šířícího se přes Facebook, atp. je mizerná, ochrana proti phishingu taky není nejlepší a dlaší ochrany jako click-jaking, to vůbec Firefoxu nic neříká. Ale zase celkem dobře odolává nájezdům hackerů.

Já mám nejraději Internet Explorer, Vy fatalwire Mozillu Firefox, někdo další Safari, někdo další Operu, někdo další jiný prohlížeč internetu. To je stejné jako s antiviry, jeden používá takový, druhý makový :D

kato*
hodnocení

0x

Schválně jsem to zkusil a G.chrome mi youtube přehrává v pohodě .Máte nejnovější aktualizaci? Můžete taky dát znovu načíst stránku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]