Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci si koupit počítač na inzerci tady je popis- Prodám moderní dobře udržovaný stolní počítač ajťáka. Moderní malá skříň WingMA.
Vykoná grafická karta i procesor, počítač je výborný na kancelářskou práci lze použít i jako herní počítač. Bez problémů tam jdou spustit dnešní moderní hry např. Battlefield 3,Gta IV. Počítač je velmi tichý. Technické parametry: Case: WingMA minitower CD-DVD mechanika s vypalovačkou: Super writemaster Základní deska: Asus M3A78-EMH-HDMI + Integrovaná grafika Operační paměť: 3GB Procesor: 2 jádrový (AMD Athlon™ 7750 Dual-Core Processor 2.70 Ghz) Grafický adapter: ATI Radeon HD 4600 series Harddisk 250GB Operační systém: Windows 7 Ultimate 64 bit , jde mi o to zda na tom půjdou hry jak je uvedeno protože to má integrovanou grafiku, děkuji za odpověď.
Já vím že to herní počítač není ale jestli na tom ty hry půjdou zda ten pán co to prodává nekecá
Mám podobnou konfiguraci vím o čem mluvím. Pokud bych chtěl rozjét nějakou hru musel bych to všechno osekat na detailech a rozlišení a pak bych byl rád kdyby mi to jelo 20 FPS. A za 5000 nekupovat, podívejte se na aukro takových tam koupíte tuny.
doplněno 25.12.12 22:06:Jo a to nemám integrovanou grafickou kartu ale HD 4650 která se prostě i tak při novější hře okamžitě zadýchá a konec. Prostě to není na hraní, akorát se s tím budete trápit pokud hledáte počítač na hraní.
Popisek inzerátu psal nějaký blb, snažící se vypadat, že tomu rozumí... přitom se jen snaží nalákat lidi, co tomu nerozumí. Nebrat, na té grafice si určitě GTA IV nebo Battlefield 3 nezahrajete. A pokud ano, tak možná na nejnižší detaily. Herní PC to není ani omylem.. Kolik za to chce?
doplněno 25.12.12 21:58:navíc o grafice pěkně kecá, není to žádná 4600 série, ale stařičká LOW-END grafika na čipu RV610 z roku 2007. Cituji z článku na svethardware.cz: "nyní přichází na řadu low-endové čipy ATi RV610. Ty budou vyráběny 65nm technologií a budou disponovat pouze 64-bitovou sběrnicí, což je překvapivé stejně jako 128-bitová sběrnice v mainstreamu. Kdy už ATi a nVidia pochopí, že 64-bitů v low-endu bylo málo již před několika lety natož teď?"
A to prosím v roce 2007!
doplněno 25.12.12 22:01:LEDA, že by ta HD4600 series byla přídavná grafická karta. Ovšem jak už náze v napovídá HD4600 je název série grafických karet a ne grafická karta samotná, takže nic neříkající údaj.
Zeptejte se prodejce
Pokud je tam ovšem jen ta integrovaná, 5000 bych za to nedal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.