Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení aukce na AUKRO.cz

Od: crazim* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

potřebovala bych zrušit aukci na Aukru a chtěla bych vědět, jestli mě čeká nějaký poplatek za zrušení..nikde jsem na to v nápovědě nenarazila. díky za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Pokud proběhne zrušení Vámi vložené aukce do, tuším 12h od vystavení, tak se nezaúčtovává poplatek za její vložení. Pokud to bude po této době, přijdete pouze za poplatek za vložení aukce, řádově tedy pár korun. Jiný poplatek za zrušení Vám účtován již nebude:)

kato*
hodnocení

0x

Aby vám nezrušily účet na aukru. aukro.cz/...

Pokud nikdo nepřihazoval je to jedno.

vosikac*

Ano souhlas, úplně mi vypadlo, že je důležité, je-li v aukci třeba už přihozeno jiným uživatelem.

Ale i tak akci zrušit jde, jen je třeba slušností obeznámit přihazující s případným důvodem jejího zrušení. Svým způsobem si můžete vymyslet cokoli *hi* ... Ale aukci se stejným předmětem již raději nevystavovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]