Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vista a čeština

Od: loor odpovědí: 5 změna:
Zdravim měl jsem v ruce pc kde byl nainstal. vista home basic v angličtině jde nainstalovat čeština bez přeinstal.? dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karlos18
11.03.11 18:07
hodnocení

0x

jj jde

loor

no tak dobře . A jak. Pokud jde o stazeni češtiny tak to jsem dělal ale bez vysledku. Nebo je jiná cesta...

karlos18

Visty sem měl jen chvíli a navíc ultimate kde s češtinou nebyl problem, ale myslim že u těch nižších verzí ji officiálně nenabízejí ke stažení. Kamarádovi sem to dával do Vista Home Premium pomoci prográmku jménem vistalizátor, ale je to ilegální program takže to nemužu doporučit navíc pak byli problémy s updatama. Je to přes 2 roky zpátky třeba už je dneska lepší způsob

celp*
hodnocení

0x

Zdarec .Může to způsobit problémy,ale zkuste to tady: froggie.sk/...

loor

tak to jsem dělal a u staženého balíčku jsem měl žlutý vykřičník a nešel nainstalovat. Ale děkuji za rady...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]