Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeinstalování win na ntb

Od: marekt* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

Nedávno jsem si koupil nový notebook (Asus TimelineX) s předinstalovaným Windovs 7 home premium. Teď bych ntb chtěl přeinstalovat a také rozdělit disk na více oddílů. Když ntb přemažu, tak asi stavající systém znovu neobnovim - k pc nebylo žádné CD. Stačí když si stáhnu z netu jakousi verzi a aktualizuji ji pomocí svého klíče ze štítku ntb nebo si musím koupit nový win?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

V NTB je na disku zkrytý oddíl s tzv. Recovery, přes které lze obnovu nebo přeinstalaci provést;)

marekt*
hodnocení

Aha. A například u starého ntb mi rozdělit disky nešly pomoci recovery cd, ale zase známý mi říkal, že to jde. Kde je tedy pravda?

vosikac*

Přesně si nevybavuji, jak se mi to povedlo, do které nabídky jsem vstoupil, ale při přeinstalaci na Sony se mi to povedlo, bylo to jako poslední nabídka tuším. V Recovery zkuste vybrat Complet Restore System ...

marekt*
hodnocení

Děkuji,vyzkouším,snad se povede :)

Hezký večer

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]